Sorumluluk Projeleri İş Birligi Toplantısı

12.10.2023 ÇOMÜ ve UEDAŞ Arasında Sosyal Sorumluluk Projeleri İş Birligi Toplantısı Nedime Hanım Konağında Gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı ve Uludağ Enerji A.Ş. Kurumsal İletişim Direktörlüğü arasında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında iş birliği toplantısının ikincisi Nedime Hanım binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Müzik ve Sahne Sanatları Dekanı Prof. Dr. Uğur Türkmen, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karakaya, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Danışmanı Ayşegül Göklen Yılmaz, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Düzenleme Kurulu Başkanı Didem Çetinkaya, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram, Uludağ Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce ve ekibi Aygül Kumova ve Miray Tunca katılım sağladı.

Toplantı kapsamında sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi ve ileriye dönük projelerin hayata geçirilmesi ve yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan IV. Otizm ve Müzik Yaz Okulu projelerin ikili iş birlikleri ve ileriye dönük proje çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.