ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Otizm ve Müzik Yaz Okulu İçin Stratejik Planları Değerlendirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve eşleri Oyan Erenoğlu, Devlet Konservatuarı müdürü Prof. Dr. Oğuz Karakaya, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Uğur Türkmen, Otizm ve Müzik Yaz Okulu Yürütme Kurulu Üyeleri Filiz Serin, Aydın Kil ve Zeynep Koyuncu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Buluşmada daha çok 2024 Temmuz ayında gerçekleşecek olan 4. Otizm ve Müzik Yaz Okulu üzerinde duruldu. Müziğe yetenekli otizmli bireylerin, ailelerin, gönüldaşların ve eğitimcilerin bir araya geldiği Yaz Okulu dünyada ilklerden.

Proje hem ülke genelinde hem de yurt dışında oldukça büyük ilgi görüyor.Rektör Erenoğlu; Yaz Okulu başta olmak üzere farklı öğrenen bireylere desteklerinin süreceğini, proje, belgesel, film yapımı, görünürlük gibi bir çok alanda da etkili ve verimli çalışmalar yapılacağını dile getirdi.

Yürütme Kurulu üyeleri aileler; yaşadıkları süreç, üniversitenin ve konservatuvarın çocuklarına ve kendilerine sundukları imkanlar dolayısı ile hem eğitimcilere hem idari personele hem de Rektör Erenoğlu’na teşekkür etti.